دکتر کریم سنجابی، دکتر کریم لاهیجی، ارتشبد قرهباغی، آنتونی پارسونز، محمدرضا پهلوی، ارتشبد ازهاری، آیتالله خمینی، مهندس مهدی بازرگان، امیرعباس هویدا و دکتر احسان نراقی.
ویدیوی مرتبط:
ویدیوی مرتبط:
فیلتر شدن یک وبلاگ حس بد سانسور شدن و از دست دادن جمع قابل توجهی از مخاطبان اصلی یعنی خوانندگان داخل ایران را برای هر وبلاگنویسی در پی دارد. تغییر آدرس وبلاگ هیچ وقت راه حل مناسبی برای این مشکل نیست. چراکه باعث میشود بخشی از مخاطبان فعلیتان که به وبلاگ شما دسترسی دارند هم شما را گم کنند و هیچ تضمینی هم وجود ندارد که همه خوانندگان پشت سد فیلتر مانده هم آدرس جدید تان را بیابند. استفاده از گواهینامههای SSL هم برای همه مقدور نیست. شاید ساختن آدرسهای آینه که محتویات وبلاگ اصلی را به صورت خودکار در آدرس دیگری هم منتشر کند بهترین و عملیترین راه حل باشد. اگر وبلاگ شما هم فیلتر شده و میخواهید آینهای مثل این برای وبلاگ خود بسازید مراحل زیر را دنبال کنید:
یک – یک وبلاگ جدید ایجاد کنید. (طبیعی است که من بلاگر را توصیه میکنم اما این روش روی هر سرویسی که کد جاوااسکریپت را پشتیبانی کند، کار خواهد کرد). منطقیتر است که آدرسی را انتخاب کنید که به آدرس اصلیتان شبیه باشد و کاربران راحت آنرا به یاد آورند. اگر قالب وبلاگ اصلی را هم روی این آدرس جدید قرار دهید، خوانندگانتان بیشتر احساس در خانه واقعی شما بودن خواهند داشت.
دو - وارد حساب فیدبرنر خود شوید. (فرض بر این است که شما به عنوان یک وبلاگنویس حرفهای که وبلاگتان فیلتر شده قبلاً چنین حسابی دارید! اگر ندارید تا دیر نشده اینجا ثبت نام کنید)
سه – در فیدبرنر در قسمت Publicize از ستون سمت چپ BuzzBoost را انتخاب کنید. با فعال کردن این قسمت فید وبلاگ اصلی شما با فرمت اصلی (مثل فونت، رنگ، و ...) و پیوستهای تصویری، ویدیویی و صوتی توسط یک کد اچ.تی.ام.ال بازتولید میشود. در قسمت Feed Setting میتوانید تنظیمات را به سلیقه خود انجام دهید، اما توصیه میشود تعداد آیتمها برای نمایش را حداکثر آن یعنی 15 (نه همه) و Item Content Format را Full HTML انتخاب کنید. تنظیمات را ذخیره کرده و کد HTML را کپی کنید.
چهار – کد تولید شده در مرحله سه را در داخل اولین پست وبلاگ جدیدی که ایجاد کردید قرار داده (در حالت اچ.تی.ام.ال و نه متن) و پست را منتشر کنید.
پنج – در پست دوم این وبلاگ جدید میتوانید توضیحات مختصری که نشان دهد این وبلاگ آینه وبلاگ اصلی است، تایپ کنید.
شش – اگر بخواهید فرمت و استایل نمایش نهایی را به تغییر دهید باید کمی با کدهای CSS بازی کنید. نمونه کدهای خوبی برای فیدبرنر اینجا هست.
و کار تمام است! هر زمان که وبلاگ اصلی را به روز کنید (با چند دقیقه تاخیر) وبلاگ آینهتان هم بصورت خودکار به روز خواهد شد.
چند نکته:
بلاگر اجازه میدهد برای فید پستها یک پاورقی ایجاد کنید. احتمالاً بعضی سرویسهای دیگر هم این امکان را دارند. در این پاورقی لینک فیدها و آدرس وبلاگ آینه خود را قرار دهید تا بدین وسیله برای وبلاگ آینهتان اطلاع رسانی شود.
همواره به خوانندگان خود توصیه کنید که مشترک فیدتان شوند و از فیدخوانها و یا مشخصاً گوگل ریدر استفاده کنند. این توصیه را میتوانید در پست دوم وبلاگ آینه هم قرار دهید تا همواره در معرض دید باشد.
ویدیوی مرتبط:
آیتالله خمینی زیر همان درخت سیب معروف در دهکده نوفلوشاتو +
آیتالله خمینی هدیه کریسمس به در خانه اهالی نوفلوشاتو میفرستد: +
یکی از سرگرمیهای جدید من شده است گشتن در آرشیو دیجیتال سی.بی.سی و دیدن و شنیدن گزارشهای خبری تاریخی آن. از این پس دیدنیهایش را اینجا خواهم گذاشت.
عکسهایی که از اعتصاب پلیسهای مونتریال در سفر ماه سپتامبرم گرفته بودم را یادتان هست؟ پلیسهای مونتریال اعتراضهای صنفیشان را با پوشیدن شلوار جین و گذاشتن کلاه قرمز اعلام میکردند و در عین حال سر پستهای خود هم حاضر میشدند. چیزی پیدا کردم که فهمیدم این داستان اعتصاب پلیسهای مونتریال سابقه تاریخی دارد. در گزارشی که از تلویزیون سی.بی.سی در 8 اکتبر1969 پخش شده، از کنترل خارج شدن اوضاع در مونتریال در پی اعتصاب پلیس و آتشنشانی که به کشته شدن یک پلیس و دستگیری 108 پلیس دیگر در پی 16 ساعت ناآرامی میانجامد، نشان داده میشود. مردم به مغازههای و فروشگاهها حمله میکنند و آنها را غارت میکنند. رانندههای تاکسی هم که از انحصاری شدن سوارکردن مسافران فرودگاه از قبل به شدت ناراضی بودهاند، از این فرصت استثنایی شهر بدون گزمه استفاده کرده و شبانه به پارکینگ کمپانی "موری هیل لموزین" حمله کرده و سعی میکنند آن را به آتش بکشند. در غیبت پلیس، دولت محلی برای آرام کردن اوضاع شهر از دولت فدرال درخواست میکند که ارتش در شهر حضور یابد. با حضور ارتش شهر دوباره آرام میشود. خودتان گزارش را ببینید:
به تدریج در این پست لینک فیلمهای با ارزشی که روی یوتیوب و گوگلویدیو پیدا کنم را قرار خواهم داد. روی یوتیوب میشود فیلمهایی خیلی خوبی پیدا کرد که فقط باید قطعات آنها را پیدا کنید و به ترتیب در یک play list قرار دهید تا پشت سر هم به ترتیب نمایش داده شوند. برای اینکار فقط یه یک اکانت یوتیوب احتیاج خواهید داشت. (این پست هر از گاهی به روز خواهد شد)
Animal Farm (مزرعه حیوانات) – بر اساس رمان جورج اورول +
1984 – بر اساس رمان جورج اورول +
If These Walls Could Talk 2 ( با بازی شارون استون و الن دجرنس) +
Soylent green +
Colossus: The Forbin Project +
The Trojan Horse قسمت اول قسمت دوم
The Great Dictator (دیکتاتور بزرگ) – چارلی چاپلین +
Modern Time (عصرجدید) - چارلی چاپلین +
City Lights (روشناییهای شهر) – چارلی چاپلین +
Gold Rush – چارلی چاپلین +
If These Walls Could Talk +
ناصرالدین شاه، آکتور سینما – محسن مخملباف +
بچههای آسمان – مجید مجیدی قسمت اول قسمت دوم
Joseph – زندگی یوسف پیامبر +
Abraham – زندگی ابراهیم پیامبر +
Mary Magdalene – زندگی مریم مجدلیه +
David – زندگی داوود پیامبر +
The Song of Bernadette (آهنگ برنادت) +
امروز با ایمیل خبر دادند که یکی از عکسهایی که برای شرکت در مسابقه عکاسی مؤسسه Destination Winnipeg فرستاده بودم به مرحله نهایی (فینالیستها) راه پیدا کرده و خواستند که فایل اصلی با کیفیت بالا را برایشان بفرستم. این عکس را با آن دوربین قراضه قدیمیام که برداشتن هر عکس تا زمان نمایشش روی صفحه ال.سی.دی دوربین ده-پانزده ثانیه طول میکشید برداشته بودم و اصلاً فکر نمیکردم به اینجا برسد! عکس از مجسمه "لویی ریل" بنیانگذار استان منیتوبای کانادا در مقابل مجلس قانونگذاری استان است. در مورد این آدم باید سر فرصت مفصل بنویسم. همینقدر بدانید که دورگه فرانسوی – سرخپوست بوده و برای حقوق دورگههای اینجا خیلی تلاش کرده و توسط حکومت وقت کانادا اعدام شده، اما حالا در منیتوبا یک روز تعطیل رسمی به نامش است. بقیه عکسهای من در این مسابقه را اینجا میتوانید ببنید: + و + و +
فایل ضمیمه:
ویژه برنامه سیامین سالگرد واقعه هفده شهریور از بی.بی.سی را که قبلاً در همین وبلاگ شنیده بودید را به جهت ارتباط مستقیم با موضوع این قسمت دوباره میتوانید بشنوید:
بخشی از مستند "1979 Islamic Revolution of Iran, Fall of a Tyrant" از کانال تاریخ
سهشنبه این هفته، ۲۱ ماه مه ۲۰۲۴ روزی ماندگار و استثنایی در زندگی من بود. در صد و چند کیلومتری پاریس، در روستایی که کوچههایش از شدت اصالت ...