یکشنبه، آبان ۰۵، ۱۳۸۷

داستان انقلاب – قسمت بیست و یکم


کشتارهای زنجیره‌ای، چهلم‌ها، آتش‌سوزی سینما رکس و سقوط دولت آموزگار

در بیستمین قسمت از برنامه داستان انقلاب به ترتیب صداهایی خواهید شنید از:

آیت‌ا‌الله شریعتمداری، آیت‌الله صادق روحانی، ارتشبد قره‌باغی، صدای مراسم چهلم مردم تبریز در یزد، علی اصغر حاج‌ سیدجوادی، محمدرضا پهلوی، گزارش بی‌بی‌سی از آتش‌سوزی سینما رکس، دکتر کریم لاهیجی، مهندس جعفر شریف امامی، خبر رادیو تهران از لغو تاریخ شاهنشاهی، دکتر شاپور بختیار، گزارش بی‌بی‌سی از راهپیمایی عید فطر، دکتر علی امینی و دکتر هما ناطق.











لینک‌های مرتبط

  • فاجعه سینما رکس آبادان از وبلاگ ناگفته‌های انقلاب: قسمت اولقسمت دوم
  • صحنه‌های وحشت در سینما رکس – رادیو زمانه: +
  • تصاویر بریده‌هایی از روزنامه کیهان سال‌های 57 تا 59 در مورد واقعه سینما رکس از وبسایت ژورنالیست: +
  • خبر: آتش سوزی در پاساژی که باقی مانده سينما رکس آبادان در آن قرار داشت و بعد از ربع قرن که آثار سوختگی تاريخی از آن پاک نشده بود، يادگار يکی از اثرگذارترين وقايع منجر به سقوط رژيم پادشاهی در ايران را از ميان برد. از سایت بی.بی.سی فارسی: +

 

فایل‌های ضمیمه:

 بازخوانی پرونده سينما رکس

از 28 مرداد 1384 رادیو فردا پخش یک برنامه مستند رادیویی  را در 13 قسمت شروع کرد که به جزئیات این واقعه می‌پرداخت و در آن با بعضی از شاهدان عینی واقعه و افراد مطلع مصاحبه می‌کرد. افرادی مثل سرهنگ اردشیر بیات مهاون انتظامی وقت آبادان، دکتر محمد باهری وزیر دادگستری وقت، داریوش همایون، فرزند آیت‌الله شریعتمداری، علیرضا نوری‌زاده و ...این برنامه توسط علی سجادی تهیه شده بود. این 13 برنامه را بشنوید:

 

قسمت اول: آتش‌سوزی سینمارکس آبادان








 قسمت دوم: در راه آبادان







قسمت سوم: فاجعه سینمارکس و واکنش‌های دولت وقت








قسمت چهارم: تأثیر فاجعه سینمارکس بر جریان انقلاب








قسمت پنجم: پیروزی انقلاب و سرنوشت تحقیقات انجام شده در رژیم پیشین







قسمت ششم: حسین تکبعلی‌زاده کیست؟







قسمت هفتم: سفر تکبعلی‌زاده به قم و تهران برای ملاقات با رهبران انقلاب








قسمت هشتم: تکبعلی‌زاده خروج از ایران را نمی‌پذیرد و بازداشت می‌شود








قسمت نهم: تشکیل دادگاه سینمارکس به ریاست حجت‌الاسلام موسوی تبریزی








قسمت دهم: آتش زدن سینما رکس به روایت حسین تکبعلی‌زاده








قسمت یازدهم: در دادگاه چه گذشت؟








قسمت دوزادهم: رأی دادگاه








قسمت سیزدهم: واکنش مردم آبادان و فرجام کار








 

لینک به متن نوشتاری خلاصه شده‌ای از این برنامه: +

 

اگر وبلاگ دارید لطفاً با قرار دادن کد لوگوی داستان انقلاب، خوانندگان وبلاگ خود را به این صفحه راهنمایی کنید.

پنجشنبه، آبان ۰۲، ۱۳۸۷

دروغ که حناق نیست!

از طریق وبلاگ حکومت نظامی فیلم گزارش اختصاصی "کامران نجف‌زاده" از سفر احمدی‌نژاد به نیویورک را دیدم. اگر ندیده‌اید ببینید تا مثل من حرص بخورید از داشتن هموطنان عزیز آمریکانشینمان که برای گرفتن عکس یادگاری با رئیس جمهورشان روسری سر می‌کنند و در صف می‌ایستند و به قول خودشان "صبرشان هم زیاد است" تا رئیس‌جمهوری که "در مصاحبه‌اش با لری کینگ باعث افتخارشان شده" را از نزدیک ببینند. معجزه هزاره سوم (که گزارشگر ویژه‌اش هم خود معجزه‌ای دیگر است) در پاسخ به سوال نجف‌زاده که "چی بود این ماجرای هاله نور" می‌گوید: "ما کی همچین حرفی زدیم؟ ... ما نورمون کجا بود!" این بخش را به همراه آن دیدار تاریخی با آیت‌الله جوادی آملی که می‌گوید "من خودم اینو احساس کردم" ببینید... دروغ که حناق نیست!



فیلم کامل این گزارش را هم از اینجا می‌توانید دانلود کنید.

چهارشنبه، آبان ۰۱، ۱۳۸۷

گله‌های بایزن

باورش سخته اما در این شهر ما وینی‌پگ، جایی هست که میشه از تزدیک گله‌های گاومیش‌های وحشی آمریکایی یا همون "بایزن" ‌ها رو از نزدیک دید. این عکسی از حرکت یکی از این گله‌هاست که چند هفته پیش وقتی که با دو دوست عزیز برای دیدن غازهای مهاجر رفته بودیم، به طور اتفاقی باهاشون برخورد کردیم و من هم شکار لحظه‌ای کردم!


(فقط بالاغیرتاً خیلی روی عکس زوم نکنین که ضایع نشه!)

یکشنبه، مهر ۲۸، ۱۳۸۷

داستان انقلاب – قسمت بیستم


ماجرای مقاله روزنامه اطلاعات

بیستمین قسمت از برنامه رادیویی داستان انقلاب به ماجرای مقاله معروف روزنامه اطلاعات به امضای رشیدی مطلق که آتش انقلاب را ملتهب کرد می‌پردازد. در این قسمت صدای این افراد را به ترتیب خواهید شنید:

دکتر احسان نراقی، داریوش همایون، آیت‌الله خمینی، دکتر علی امینی، حاج محمد شانه چی، مهندس مهدی بازرگان، آیت‌الله شریعتمداری و علی اصغر حاج سیدجوادی.









لینک‌های مرتبط

  • ایران و استعمار سرخ و سیاه – متن کامل مقاله‌ای که با امضای احمد رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات 17 دی 1356 به چاپ رسید: +
  • سی سال بعد از آن مقاله – نوشته مسعود بهنود : +
  • پرویز نیکخواه، از مخالفین رژیم سابق و از اعضای حزب توده که پس از بازداشت توسط ساواک تصمیم به همکاری با رژیم می‌گیرد و تا مدیریت خبرگزاری دولتی و پست‌هایی در رادیوتلویزیون، وزارت اطلاعات و جهانگردی، و مطبوعات ارتقا پیدا می‌کند، متهم به داشتن نقش اصلی در نوشتن این مقاله بود و به همین اتهام بعد از انقلاب اعدام شد. اگرچه گروهی (لیبرال دموکرات‌های ایران) همچنان او را از این اتهام بری می‌دانند. از طرفی گفته می‌شود داریوش همایون که صدای او را در این قسمت هم شنیدید و وزیر اطلاعات وقت بود، با وجود اطلاع از هویت اصلی نویسنده مقاله، به این دلیل که نویسنده واقعی هنوز هم در ایران زندگی می‌کند، حاضر به افشای نام وی نیست. در مورد سوابق پرویز نیکخواه مطلبی از سایت آفتاب به استناد اسناد مورد تأیید حکومت فعلی بخوانید: +



ویدیوی مرتبط

در این برنامه صدای آیت‌الله شریعتمداری را هم شنیدید که در محکومیت حکومت شاه سخن می‌گفت. آیت‌الله شریعتمداری بعد از انقلاب در پی اتهاماتی مجبور اعلام ندامت به پیشگاه آیت‌الله خمینی شد و سپس هم از مرجعیت خلع شده و تا آخر عمر در حبس خانگی بود. ویکی‌پدیای فارسی می‌گوید:
شریعتمداری به همراه میلانی و مرعشی نجفی سه مرجعی بودند که صلاحیت روح الله خمینی را برای مرجعیت در سال ۱۹۶۳ تایید کردند که این امر نقش مهمی در جلوگیری از اعدام او توسط شاه ایران و پیدایش جریان انقلاب در ایران داشت. +

فیلم اعلام ندامت تلویزیونی آیت‌الله شریعتمداری را در انتهای ویدیوی زیر که بخشی از یک برنامه تلویزیونی پخش شده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی است، ببنید:



اگر وبلاگ دارید لطفاً با قرار دادن کد لوگوی داستان انقلاب، خوانندگان وبلاگ خود را به این صفحه راهنمایی کنید.

شنبه، مهر ۲۷، ۱۳۸۷

بی‌آینه روی خویش نتوان دیدن

فعلاً برای سربه سر گذاشتن با عموفیلترباف و با پیشنهاد آرش عزیز که کدهای PHP وبلاگ خودش را با سخاوتمندی در اختیار من گذاشت، یک وبلاگ آینه از مطالب و لینک‌های دستنوشته‌ها ساختم و روی دستنوشته‌ها دات کام (www.dastneveshteha.com) که تا پیش از این ریدایرکت بود به وبلاگ اصلی قرار دادم. اگرچه امکان دیدن مستقیم کامنت‌ها وجود ندارد اما همین‌قدر هم که ارتباط با خواننده‌ها قطع نشود خودش نعمتی است. حداقل شاید باعث شود خوراک (فید) وبلاگ را ببینند و مشترکش شوند. ضمناً اگر مشترک خوراک کامنت‌ها هم بشوید، می‌توانید همچنان کامنت بگذارید.

پ.ن: متاسفانه سرور من کد آرش را تاب نیاورد و پوکید! البته اصلاً منظورم این نیست که آرش عمداً به سفارش جمهوری اسلامی کدی را به دست خودم وارد سرور دستنوشته‌ها دات کام وارد کرده تا سرور هم از کار بیافتد! از شوخی گذشته سروری که من ازش استفاده می‌کنم ظاهراً ضعف‌هایی دارد اما من هم بیکار ننشستم و را حل دیگه‌ای پیدا کردم. یک آینه دیگه ساختم که خیلی خیلی شبیه وبلاگ واقعی است. با این کلک همه کسانی که وبلاگشان فیلتر شده می‌توانند به تعداد نامحدودی وبلاگ آینه از وبلاگ اصلیشان بسازند که بطور خودکار آپدیت شود. به زودی در یک پست مستقل روش این کار را توضیح خواهم داد. شاید به درد شما هم خورد!

چهارشنبه، مهر ۲۴، ۱۳۸۷

زرشک!

آخه چقدر آدم باید بدبخت بیچاره باشه که نتیجه انتخابات نه در کشور خودش و نه در کشوری که در اون ساکنه اون‌چیزی که انتظار داره نباشه! این بحران اقتصادی کار خودش رو کرد و کانادایی‌ها باز هم به همون دولت محافظه‌کار پاچه‌خوار نئوکان‌های آمریکایی رأی دادن. این یعنی برای من و توی ایرانی، ادامه مشکلات ویزا، اقامت و باقی ماجراها. یکی از همکارهای کاناداییم می‌پرسید تو باید چند تا تروریست رو از نزدیک بشناسی نه؟ اونقدر جدی پرسید که سریع جواب دادم البته که نه! اون هم گفت البته راست می‌گی چون حتماً همه اون‌هایی رو که تو می‌شناختی تا حالا حمله انتحاری کردن و کشته شدن! بعد که تعجب منو دید خندید و گفت من فقط داشتم با این استروتایپ (کلیشه) هایی که اینجا در مورد شماها وجود داره شوخی می‌کردم.

نتایج انتخابات روی نقشه کانادا رو از اینجا ببینید. جاب است که چپ‌های NDP بیشتر در مناطق کم درآمد و کارگری رأی آورده‌اند و محافظه‌کارها در مناطق پولدار. نتیجه انتخابات کبک هم جالبه. اونجا نه چپ‌ها خبریه و نه محافظه‌کارها!

سه‌شنبه، مهر ۲۳، ۱۳۸۷

مور لنگم من چه دانم فیل را

نگاهی به آمار گوگل آنالیتیکس نشان می‌دهد که قضیه فیلترشدن دستنوشته‌ها واقعاً دارد اتفاق می‌افتد. به عنوان نمونه آمار بازدیدکنند‌ه‌های دیروز (دوشنبه) دستنوشته‌ها از ایران نسبت به دوشنبه 3 هفته پیش از آن تقریباً 60% کاهش داشته. اگر شما هنوز از ایران این وبلاگ را باز می‌کنید، معنی‌اش این است که شرکتی که شما از آن اینترنت گرفته‌اید یا دستور فیلترینگ را دریافت نکرده یا هنوز آنرا اعمال نکرده است. پس اگر مایلید مطالب این وبلاگ خصوصاً برنامه‌های رادیویی داستان انقلاب را دریافت کنید، همین امروز خوراک (فید) این وبلاگ را در گوگل ریدرتان اضافه کنید. اگر نمی‌دانید فید و گوگل‌ریدر چیست، فعلاً همین‌قدر بدانید که کمک می‌کند فیلتر‌شدن یک وبسایت مانع از دنبال کردن مطالب آن نشود (باضافه خیلی خاصیت‌های دیگر) و بعد این مطلب آموزشی خوب برای استفاده از گوگل‌ریدر را بخوانید: فید (خوراک) چیست؟ گوگل ریدر چگونه کار می کند؟

از آنجا که در طول چهار سالی که وبلاگ می‌نویسم، تغییری در سمت و سوی مطالبم نمی‌بینم، یعنی همانجوری می نویسم که سال‌های قبل می‌نوشتم، تنها حدسی که می‌توانم بزنم این است که عموفیلبان از داستان انقلاب خوشش نیامده است. خصوصاً با استقبالی که این اواخر از آن شده و لینک‌هایی که از وبلاگ‌های مختلف به آن داده‌اند. شاید هم همه‌اش زیر سر این انگلیسی‌هاست. بعید نیست بی.بی.سی فارسی به جمهوری اسلامی دستورش را داده باشد! دروغ چرا؟ تا قبر آ...آ...آ...آ

گر ترا وسواس آید زین قبیل

رو بخوان تو سوره‌ی اصحاب فیل

یکشنبه، مهر ۲۱، ۱۳۸۷

داستان انقلاب – قسمت نوزدهم


آیت‌الله خمینی و ولایت فقیه

در نوزدهمین قسمت از برنامه رادیویی داستان انقلاب، به ترتیب این افراد راویان داستان هستند:

ابوالحسن بنی‌صدر، آیت‌الله حسینعلی منتظری، آیت‌الله خمینی، حاج محمد شانه‌چی، مهندس مهدی بازرگان، دکتر کریم سنجابی و داریوش همایون.








ویدیوی مرتبط

مستند Ayatollah Khomeini declassified از History Channel. (اگرچه این ویدیو را در یکی از قسمت‌های قبلی هم گذاشته بودم اما چون با موضوع این قسمت هم کاملاً مرتبط است، ارزش دو بار دیدن را دارد): +

اگر وبلاگ دارید لطفاً با قرار دادن کد لوگوی داستان انقلاب، خوانندگان وبلاگ خود را به این صفحه راهنمایی کنید.

شنبه، مهر ۲۰، ۱۳۸۷

دستنوشته‌ها توقیف شد!

دوستان و آشنایان از ایران خبر دادند که به سلامتی صابون عموفیلبان به دستنوشته‌ها هم خورد. مبارک است انشالله! نظامی که مبانی‌اش از نوشته‌های من آسیب‌پذیر باشد به درد جرز دیوار هم گمان نکنم بخورد. بعضی از دوستان هم تیکه می‌اندازند که" نظام مشروعیتش را با این کار عجیب از دست داد!" البته هنوز روی آمار سایت، بازدید‌کننده‌هایی از ایران دیده می‌شوند. احتمالاً هنوز از طرف همه آی.اس.پی ها فیلتر اعمال نشده ولی از شهرهایی مختلفی تاحالا بازنشدن دستنوشته‌ها را خبر دادن. خیالی نیست! دیگه این روزا با گوگل ریدر کی می‌ره تو غار؟ خدواند تبارک و تعالی گوگل ریدر را برای امت وبلاگ خوان نگه دارد که فیلتربشو نیست.


اسکرین شات زیبای فیلتریزاسیون رو "رضا" پسرعمه جان گرامی (همان برنامه نویس سی‌دی داستان انقلاب) از مشهد فرستاده. ای خراب بشی برج میلاد!

پنجشنبه، مهر ۱۸، ۱۳۸۷

با من صنما دل یک دله کن

خیلی کم سن و سال بودم، شاید اول دبیرستان که نوار "کنسرت اساتید" شهرام ناظری به بازار آمده بود. اتفاق خیلی مهمی بود که شهناز، بهاری، پایور، موسوی و اسماعیلی همه باهم یک کار مشترک ارائه کنند. پوستر قشنگی هم از این کنسرت به بازار آمده بود. هنوز هم حسرت اینکه آن زمان پول توجیبی‌ام کفاف خرید نوار و پوستر را با هم نمی‌داد و ناچار به نوار اکتفا کردم از دلم بیرون نرفته است. اینترنت هم که آنزمان هنوز خلق نشده بود که کل کنسرت را با عکس‌هایش یکجا و در چشم به هم زدنی بشود دانلود کرد. گوش دادن به تصنیف "با من صنما" بعد از سال‌ها این خاطرات را برایم زنده کرد. شما هم بشنویدش:







پ.ن1: خیر سرم مثلاً نشسته‌ام در دانشگاه تا برای امتحانی که سه ساعت دیگر دارم درس بخوانم. به جایش کنسرت اساتید گوش می‌کنم و پست وبلاگی می‌نویسم!
پ.ن2: این آلبوم را از اینجا دانلود کنید.

دوشنبه، مهر ۱۵، ۱۳۸۷

کالو صاحب کوچکترین مدرسه دنیا

ما همه منتظریم تا یک تغییر بزرگ اتفاق بیافتد تا بعد شاید ما هم اگر گرفتاری‌هایمان اجازه داد مشارکتکی کنیم. اما عبدالمحمد شعرانی سرباز معلمی که وبلاگ دیرتش‌باد را می‌نویسد، با کار بزرگی که کرده، ثابت می‌کند که هرکسی می‌تواند یک تغییر بزرگ را در محیط کار و زندگی خود ایجاد کند، البته اگر بخواهد. چه کاری بزرگتر از این‌که این جوان در دوران سربازی‌اش در روستای دورافتاده و کوچک کالو در استان بوشهر با 34 نفر جمعیت، کوچک‌ترین مدرسه دنیا را با چهار دانش‌آموز: حمیده، مهدی، پریسا و حسین تأسیس کرده است. این مدرسه توسط یونسکو به ثبت رسیده و حالا با شهرت جهانی که پیدا کرده، توانسته با حل مشکل آب و تلفن روستا، آسفالت کردن جاده روستا، ساخت مدرسه جدید و حتی مجهز کردن مدرسه به کامپیوتر قدم‌های بزرگی بردارد. باید دست‌های این جوان بیست و دوساله را بوسید. راستی عبدالمحمد در 28 مرداد به دنیا آمده. روز کودتا (+). گزارش سی.ان.ان از این مدرسه را ببینید:


ازیوسف ِ وطنی تا جوزف ِ هالیوودی

"راجر یانگ" در سال 1995 در ادامه فیلم‌هایی که از داستان‌های انجیل ساخته بود (ابراهیم، داوود و موسی) فیلم یوسف (یا همان جوزف انگلیسی زبان‌ها را) را با بازی "بن کینگزلی" ساخت. فیلمی خوش‌ساخت و با همه جذابیت‌های بصری لازم. سریال پرهزینه یوسف پیامبر ساخته فرج الله سلحشور هم چندماهی است که از تلویزیون جمهوری اسلامی روی آنتن رفته که از همان نخستین قسمت‌ها اعتراض بعضی از مراجع تقلید و علما و مورخین اسلامی را در پی‌داشت. اعتراض‌ها بیشتر متوجه منابع تاریخی فیلم‌نامه سریال می‌شد که به قولی از اسرائیلیات (بخوانید همان عهد عتیق و تورات) گرفته شده تا منابع اسلامی. بعد از اینکه یوسف نسخه آمریکایی را دیدم فکر کردم حالا که ظاهراً منبع هردو داستان یکی بوده بهتر نبود صداو سیما با هزینه‌ای خیلی کمتر از آنچه خرج این سریال کرده، حق پخش این فیلم را می‌خرید و دوبله می‌کردش تا "بینندگان عزیز" هم می‌فهمیدند اثر تاریخی سینمایی یعنی چه؟

مصطفی زمانی و پال مرکوریو در نقش یوسف

جعفر دهقان و بن کینگزلی در نقش پوتیفار، عزیز مصر

کتایون ریاحی و لزلی آن وارن در نقش زلیخا

این فیلم به طور کامل توسط یک آدم خیر بیکار در 18 قسمت ده دقیقه‌ای روی یوتیوب گذاشته شده. من هم این 18 قسمت را پشت سر هم بصورت پلی‌لیست تنظیم کردم که می‌توانید از اینجا ببینید: +

یکشنبه، مهر ۱۴، ۱۳۸۷

داستان انقلاب – قسمت هجدهم


ارتش ایران

در هجدهمين قسمت از برنامه رادیویی داستان انقلاب، به ترتیب این افراد راویان داستان هستند:

سپهبد سعید رضوانی، ارتشبد فریدون جم، دکتر احسان نراقی، ارتشبد عباس قره‌باغی، داریوش همایون و آیت‌الله خمینی.







فایل ضمیمه


گزارشی از رادیو بی.بی.سی به مناسبت درگذشت ارتشبد فریدون جم:






ویدیوی مرتبط


گزارشی از وضعیت نظامی ایران که توسط فرانسوی‌ها در همان دوران تهیه شده است.



ویدیوی از مراسم روز ارتش قبل از انقلاب : +

اگر وبلاگ دارید لطفاً با قرار دادن کد لوگوی داستان انقلاب، خوانندگان وبلاگ خود را به این صفحه راهنمایی کنید.

چهارشنبه، مهر ۱۰، ۱۳۸۷

سیاستمداران کپی کار

شاید تنها فایده سرماخوردگی و در خانه ماندن و نرفتن سر کار و کلاس این باشد که پست‌های نخوانده گوگل‌ریدر آدم تمام می‌شود، کلی فیلم و تلویزیون می‌بیند، اخبار تماشا می‌کند و سوژه پیدا می‌کند برای نوشتن. حزب لیبرال کانادا کشف کرده که سخنرانی نخست‌وزیر فعلی در سال 2003 در پارلمان کانادا که در واقع آماده سازی برای دخالت کانادا در جنگ عراق بود، کپی کلمه به کلمه سخنرانی جان هوارد، نخست وزیر استرالیاست که دقیقاً دو روز قبل از آن در پارلمان استرالیا ارائه شده بود. فعلاً همه احزاب افتادن دنبال سوتی درآوردن از یکدیگر و پته هم را روی آب ریختن. حزب لیبرال این کار نخست وزیر هارپر را نوعی سرقت ادبی خواند. برای ماست‌مالی قضایا کسی که مدعی نوشتن سخنرانی هارپر بود استعفای خودش را اعلام کرد (+) و مسئولیت کپی‌برداری را پذیرفت. آین قضیه مستمسکی شده برای حزب لیبرال که مخالف دخالت کانادا در جنگ عراق بود برای اینکه دولت فعلی را عامل جورج بوش بداند که هرچیزی که از طرف کاخ سفید دیکته می‌شود را در کانادا اجرا می‌کند. سیاستمدارهای همه دنیا همه سر و ته یک کرباسند! والله! حداقل در ایران از فوتوشاپ استفاده می‌کنند! ویدیوی تطبیقی این دو سخنرانی را ببینید:

مطلب مرتبط: بازار داغ عذرخواهی‌های انتخاباتی در کانادا

پ.ن: ظاهراً این انتخابات کانادا همیشه مرا هیجان‌زده می‌کند! داشتم پست‌هایی که دور قبلی انتخابات نوشته بودم را مرور می‌کردم: تبلیغات انتخاباتی به شیوه کانادایی! و انتخابات از نوع کانادایی

دیدار با خانم نویسنده

سه‌شنبه این هفته، ۲۱ ماه مه ۲۰۲۴ روزی ماندگار و استثنایی در زندگی من بود. در صد و چند کیلومتری پاریس، در روستایی که کوچه‌هایش از شدت اصالت ...